Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand maart is: Weer opstarten, losrijden (de pony's hebben heel lang geen les gereden en jullie ook niet. We beginnen rustig..)

Maatregelen t.a.v. Corona virus

Vanaf woensdag 6 mei zijn we weer begonnen met les geven. Aangezien dit van de gemeente alleen maar in de buitenbak mag, gaan we in fases opstarten om het zo veilig mogelijk te maken. In de eerste week alleen de gevorderde ruiters, daarna mogen ook de beginnende groepen komen en daarna gaan we weer verder met de kinderen die bezig waren met ons welkomspakket.

Er zijn veel regels opgesteld bij het rijden, bijvoorbeeld dat we alleen in de buitenbak mogen lesrijden met groepen. Daarnaast gelden de volgende regels

  • Iedereen die op de manege komt, is verplicht om handschoenen aan te doen
  • Ouders mogen niet binnen komen op de manege, zij moeten wachten op de parkeerplaats. Bij mooi weer kunt u wandelen in de kuzemerkooi, dat is het gebied wat tegenover de manege ligt
  • De ingang is via de (normale) deuren, de uitgang via het hek aan de zijkant
  • Je mag maximaal 70 minuten aanwezig zijn op de manege: 15 minuten voor de les en 10 minuten na de les (de les duurt 45 minuten in groepjes van 4)
  • Als je ziek bent of iemand bij jou in huis is ziek, verwachten we dat je niet komt en je afmeldt voor de les
  • Je gebruikt je eigen spullen, (uit)lenen van cap e.d. kan dus niet
  • Op de poetsplaats zijn vakken gemaakt, zodat iedereen daar 1,5 meter uit elkaar blijft
  • Voor iedereen boven 13 jaar: blijf 1,5 meter uit elkaar
  • Verder houden wij ons aan de adviezen van de RIVM:

NIEUW! We zijn een samenwerking aangegaan met Kossies uit Niekerk. Dat betekent dat wij zelf geen truien/vesten e.d. meer verkopen. Je kunt nu alles zelf bestellen via de website van Kossies (klik hier voor hun website). Zij hebben ons logo en je kunt nu dus zelf je kleding bestellen! Dus wil je een trui, t-shirt, muts, onderbroek enz. met ons logo erop? Dat kan! Denk wel bij het bestellen dat het logo de kleuren wit en oranje heeft, houd hier rekening mee bij de kleur van de kleding die je kiest. Als je iets wilt bestellen om te gebruiken bij een (FNRS) wedstrijd, denk er dan om dat capuchons niet zijn toegestaan in de wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben? Vraag het ons. We zijn benieuwd naar jullie creaties! O ja, je kunt kiezen tussen ons "standaard" logo of ons "western" logo.

 Heb je nog geen FNRS paspoort? Meld je dan nu aan! Een formulier om je aan te melden kun je krijgen bij Richard of Frantina. Als je bij ons rijdt, kost een paspoort jouw niets! Wij betalen het paspoort dus voor jou. Je bent dan lid van de KNHS en dit heeft vele voordelen.