Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand april is: horsemanship  (Wat is eigenlijk horsemanship? Hoe kun je beter met je paard communiceren?)

Ook in de komende vakantie geven we geen 'gewone' lessen, maar kun je kiezen uit een aantal workshops. Er zijn daarom geen lessen van 19 april t/m 2 mei. Hieronder kun je zien uit welke workshops je kunt kiezen (excuses voor het overdwars weergeven..).

workshops april 2019

 Ook dit jaar kun je weer meedoen met ons 'kleintje TREC'! Het is dit jaar op 25 mei. Wat is een TREC? Dat is een soort wedstrijd in buitenrijden. Het bestaat officieel uit drie onderdelen. Voor de gevorderden doen we dit jaar voor het eerst ook de 'gangenproef'. Daarnaast hebben we dan een mooie buitenrit met onderweg allerlei vaardigheidshindernissen (door een labyrinth, door water, over een brug, een boomstam, onder takken door, enz.). De kosten zijn 25 euro p.p. Je kunt zelf korting op het inschrijfgeld 'verdienen' door een aantal vrijwilligers aan te leveren (minimale leeftijd 12 jaar, ze hoeven geen verstand van paarden te hebben). Per dagdeel één vrijwilliger, levert je 3 euro op. Je kunt maximaal 10 euro op je inschrijfgeld krijgen. Uiteraard is er voor elke deelnemer weer een leuk aandenken!!   

2014 04 29 13.40.45

Goed nieuws! We hebben twee merries drachtig voor volgend jaar; Daphne is drachtig van de hengst Sulaatik's Manchinie. Lady is drachtig van dezelfde hengst als waar het veulen van dit jaar (Nina) van is, namelijk Alex Dai.

2014 07 21 11.59.19

young leaders programWe zijn dit jaar begonnen met het Young leaders program. Wij denken dat dit heel erg leuk, leerzaam en goed voor jullie toekomst kan zijn! Je kunt hier klikken voor een filmpje waarin duidelijk wordt uitgelegd wat het Young leaders program inhoud. We hebben al een aantal bijeenkomsten gehad. We hebben o.a. klussen op stal gedaan, hebben meegekeken met een zadelmaker en we hebben geholpen tijdens de Groninger kampioenschappen in het stadpark in Groningen.

NIEUW! Vanaf januari zijn we een samenwerking aangegaan met Kossies uit Niekerk. Dat betekent dat wij zelf geen truien/vesten e.d. meer verkopen. Je kunt nu alles zelf bestellen via de website van Kossies (klik hier voor hun website). Zij hebben ons logo en je kunt nu dus zelf je kleding bestellen! Dus wil je een trui, t-shirt, muts, onderbroek enz. met ons logo erop? Dat kan! Denk wel bij het bestellen dat het logo de kleuren wit en oranje heeft, houd hier rekening mee bij de kleur van de kleding die je kiest. Als je iets wilt bestellen om te gebruiken bij een (FNRS) wedstrijd, denk er dan om dat capuchons niet zijn toegestaan in de wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben? Vraag het ons. We zijn benieuwd naar jullie creaties! O ja, je kunt kiezen tussen ons "standaard" logo of ons "western" logo.

 Heb je nog geen FNRS paspoort? Meld je dan nu aan! Een formulier om je aan te melden kun je krijgen bij Richard of Frantina. Als je bij ons rijdt, kost een paspoort jouw niets! Wij betalen het paspoort dus voor jou. Je bent dan lid van de KNHS en dit heeft vele voordelen. 

Heb je onze nieuwe vorm van leasen al gezien? Je kunt dan al voor 38 euro per maand een pony van ons leasen! Dat betekent dat je extra kunt rijden en jouw lieveling flink kunt vertroetelen. Voor meer informatie klik hier. Op dit moment verleasen we Barbria, Mistery en Laika al. Maar deze paarden zijn nog voor andere dagen beschikbaar en uiteraard onze andere paarden en pony's ook nog!