Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand februari is: buiging en stelling  (Wat is eigenlijk het verschil hiertussen en hoe kan ik dit aan mijn paard vragen?)

De voorlopige startlijst voor de wedstrijd in de voorjaarsvakantie is klaar! je kunt deze vinden door hier te klikken.

Ook in de komende vakantie geven we geen 'gewone' lessen, maar kun je kiezen uit een aantal workshops. Heb je nog niet gekozen en wil je wel graag meedoen? Laat dan snel weten waar je aan mee wilt doen, want sommige workshops zijn bijna vol!

Goed nieuws! We hebben twee merries drachtig voor volgend jaar; Daphne is drachtig van de hengst Sulaatik's Manchinie. Lady is drachtig van dezelfde hengst als waar het veulen van dit jaar (Nina) van is, namelijk Alex Dai.

2014 07 21 11.59.19

young leaders programWe zijn dit jaar begonnen met het Young leaders program. Wij denken dat dit heel erg leuk, leerzaam en goed voor jullie toekomst kan zijn! Je kunt hier klikken voor een filmpje waarin duidelijk wordt uitgelegd wat het Young leaders program inhoud. We hebben al een aantal bijeenkomsten gehad. We hebben o.a. klussen op stal gedaan, hebben meegekeken met een zadelmaker en we hebben geholpen tijdens de Groninger kampioenschappen in het stadpark in Groningen.

NIEUW! Vanaf januari zijn we een samenwerking aangegaan met Kossies uit Niekerk. Dat betekent dat wij zelf geen truien/vesten e.d. meer verkopen. Je kunt nu alles zelf bestellen via de website van Kossies (klik hier voor hun website). Zij hebben ons logo en je kunt nu dus zelf je kleding bestellen! Dus wil je een trui, t-shirt, muts, onderbroek enz. met ons logo erop? Dat kan! Denk wel bij het bestellen dat het logo de kleuren wit en oranje heeft, houd hier rekening mee bij de kleur van de kleding die je kiest. Als je iets wilt bestellen om te gebruiken bij een (FNRS) wedstrijd, denk er dan om dat capuchons niet zijn toegestaan in de wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben? Vraag het ons. We zijn benieuwd naar jullie creaties! O ja, je kunt kiezen tussen ons "standaard" logo of ons "western" logo.

 Heb je nog geen FNRS paspoort? Meld je dan nu aan! Een formulier om je aan te melden kun je krijgen bij Richard of Frantina. Als je bij ons rijdt, kost een paspoort jouw niets! Wij betalen het paspoort dus voor jou. Je bent dan lid van de KNHS en dit heeft vele voordelen. 

Heb je onze nieuwe vorm van leasen al gezien? Je kunt dan al voor 38 euro per maand een pony van ons leasen! Dat betekent dat je extra kunt rijden en jouw lieveling flink kunt vertroetelen. Voor meer informatie klik hier. Op dit moment verleasen we Barbria, Mistery en Laika al. Maar deze paarden zijn nog voor andere dagen beschikbaar en uiteraard onze andere paarden en pony's ook nog!