Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand juli is: in teamverband rijden  (We gaan in allerlei vormen (caroussel, meertallen) in teamverband rijden, niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

De zomervakantie is aangebroken! Wij en de paarden hebben vakantie van 28 juli t/m 18 augustus. We gaan dan allerlei dingen schoonmaken, opruimen en aanpassen en misschien gaan we zelfs ook nog zelf een paar dagen weg. We wensen jullie een hele fijne vakantie!!

Alvast een dag om in jouw agenda te noteren: op zaterdag 21 september is onze jaarlijkse open dag. 

NIEUW! Vanaf januari zijn we een samenwerking aangegaan met Kossies uit Niekerk. Dat betekent dat wij zelf geen truien/vesten e.d. meer verkopen. Je kunt nu alles zelf bestellen via de website van Kossies (klik hier voor hun website). Zij hebben ons logo en je kunt nu dus zelf je kleding bestellen! Dus wil je een trui, t-shirt, muts, onderbroek enz. met ons logo erop? Dat kan! Denk wel bij het bestellen dat het logo de kleuren wit en oranje heeft, houd hier rekening mee bij de kleur van de kleding die je kiest. Als je iets wilt bestellen om te gebruiken bij een (FNRS) wedstrijd, denk er dan om dat capuchons niet zijn toegestaan in de wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben? Vraag het ons. We zijn benieuwd naar jullie creaties! O ja, je kunt kiezen tussen ons "standaard" logo of ons "western" logo.

 Heb je nog geen FNRS paspoort? Meld je dan nu aan! Een formulier om je aan te melden kun je krijgen bij Richard of Frantina. Als je bij ons rijdt, kost een paspoort jouw niets! Wij betalen het paspoort dus voor jou. Je bent dan lid van de KNHS en dit heeft vele voordelen.