Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand augustus is: losrijden (we hebben even vakantie gehad, dus weer rustig opstarten...)

Wij hebben vakantie van 19 juli t/m 9 augustus. Dan zijn er dus geen lessen. 

Maatregelen t.a.v. Corona virus

Vanaf 10 augustus gaan we weer lesgeven. Door het Corona virus zijn er nog steeds een aantal beperkingen:

  • Iedereen die op de manege komt, is verplicht om (rij)handschoenen aan te doen of de handen te ontsmetten bij het binnenkomen en weg gaan
  • Ouders zijn binnen welkom, mits er 1,5 meter afstand van elkaar word gehouden
  • Je gebruikt zoveel mogelijk jouw eigen spullen
  • Voor iedereen boven 18 jaar: blijf 1,5 meter uit elkaar
  • Verder houden wij ons aan de adviezen van de RIVM:

NIEUW! We zijn een samenwerking aangegaan met Kossies uit Niekerk. Dat betekent dat wij zelf geen truien/vesten e.d. meer verkopen. Je kunt nu alles zelf bestellen via de website van Kossies (klik hier voor hun website). Zij hebben ons logo en je kunt nu dus zelf je kleding bestellen! Dus wil je een trui, t-shirt, muts, onderbroek enz. met ons logo erop? Dat kan! Denk wel bij het bestellen dat het logo de kleuren wit en oranje heeft, houd hier rekening mee bij de kleur van de kleding die je kiest. Als je iets wilt bestellen om te gebruiken bij een (FNRS) wedstrijd, denk er dan om dat capuchons niet zijn toegestaan in de wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben? Vraag het ons. We zijn benieuwd naar jullie creaties! O ja, je kunt kiezen tussen ons "standaard" logo of ons "western" logo.

 Heb je nog geen FNRS paspoort? Meld je dan nu aan! Een formulier om je aan te melden kun je krijgen bij Richard of Frantina. Als je bij ons rijdt, kost een paspoort jou niets! Wij betalen het paspoort dus voor jou. Je bent dan lid van de KNHS en dit heeft vele voordelen.