Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand mei is: in teamverband rijden  (We gaan in allerlei vormen (caroussel, meertallen) in teamverband rijden, niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

Ook deze zomer kun je weer uit een aantal activiteiten kiezen om bij ons door te brengen. Hieronder staan de mogelijkheden. Wil je je aanmelden voor één of meerdere dagen dagponykamp, de tweedaagse of de trektocht? Klik dan HIER om naar het aanmeldformulier te gaan! Heb je nog een vraag, mail, bel of app ons, dan proberen we jou zo snel mogelijk een goed antwoord te geven.

Op 15, 16, 18 en 19 juli zijn onze ponykampdagen. Deze dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Leeftijd 6 tot 11 jaar en ook als je geen paardrij ervaring hebt, kun je hieraan meedoen. Elke dag heeft een eigen thema. Je kunt kiezen voor één of enkele losse dagen (€ 32,50 per dag), of voor alle vier de dagen (€ 120,--). Een kort overzicht per dag: maandag gaan we met Shetlanders spelletjes doen en voltige doen. Op dinsdag gaan we allerlei horsemanship activiteiten doen (grondwerk, loswerken). Op donderdag gaan we wat western dingen doen (trail rijden). Op vrijdag eten we tussen de middag patat en maken we samen een mooi toneelspel met de paarden.

Op 22 en 23 juli kun je een nachtje in de kantine blijven slapen tijdens onze tweedaagse. Het is van 10.00 uur op maandag tot 15.30 op dinsdag. We gaan allerlei activiteiten doen, maar het gaat vooral om paardentaal. Deze twee dagen kosten € 95,--

Lees meer...