Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand oktober is: bewust paardrijden  We gaan even terug naar de basis: zijn de hulpen die je gebruikt wel duidelijk en (in eerste instantie) zo klein mogelijk?

In de herfstvakantie kun je weer kiezen uit een workshop in plaats van les. Je kunt kiezen uit de volgende workshops: 

  1. voorbereiden voor de wedstrijd (maandagmiddag)
  2. schriktraining aan de hand (woensdag)
  3. voltige (zaterdag 19 oktober)
  4. loswerken (dinsdagochtend)
  5. theorieles (dindagavond rond 19.00 uur)
  6. werken aan de lange teugel of gymnastiseren aan de hand (woensdagavond 19.00 uur)

In de herfstvakantie is er een FNRS wedstrijd gepland op donderdag 24 oktober. 

Het jaarlijkse oliebollen concours is op zaterdag 28 december.

NIEUW! Vanaf januari zijn we een samenwerking aangegaan met Kossies uit Niekerk. Dat betekent dat wij zelf geen truien/vesten e.d. meer verkopen. Je kunt nu alles zelf bestellen via de website van Kossies (klik hier voor hun website). Zij hebben ons logo en je kunt nu dus zelf je kleding bestellen! Dus wil je een trui, t-shirt, muts, onderbroek enz. met ons logo erop? Dat kan! Denk wel bij het bestellen dat het logo de kleuren wit en oranje heeft, houd hier rekening mee bij de kleur van de kleding die je kiest. Als je iets wilt bestellen om te gebruiken bij een (FNRS) wedstrijd, denk er dan om dat capuchons niet zijn toegestaan in de wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben? Vraag het ons. We zijn benieuwd naar jullie creaties! O ja, je kunt kiezen tussen ons "standaard" logo of ons "western" logo.

 Heb je nog geen FNRS paspoort? Meld je dan nu aan! Een formulier om je aan te melden kun je krijgen bij Richard of Frantina. Als je bij ons rijdt, kost een paspoort jouw niets! Wij betalen het paspoort dus voor jou. Je bent dan lid van de KNHS en dit heeft vele voordelen.