Young leaders program

2014 07 21 11.59.19

young leaders programWe zijn dit jaar begonnen met het Young leaders program. Wij denken dat dit heel erg leuk, leerzaam en goed voor jullie toekomst kan zijn! Je kunt hier klikken voor een filmpje waarin duidelijk wordt uitgelegd wat het Young leaders program inhoud. We hebben al een aantal bijeenkomsten gehad. We hebben o.a. klussen op stal gedaan, hebben meegekeken met een zadelmaker en we hebben geholpen tijdens de Groninger kampioenschappen in het stadpark in Groningen.

Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand april is: horsemanship  (Wat is eigenlijk horsemanship? Hoe kun je beter met je paard communiceren?)

Ook in de komende vakantie geven we geen 'gewone' lessen, maar kun je kiezen uit een aantal workshops. Er zijn daarom geen lessen van 19 april t/m 2 mei. Hieronder kun je zien uit welke workshops je kunt kiezen (excuses voor het overdwars weergeven..).

workshops april 2019

 Ook dit jaar kun je weer meedoen met ons 'kleintje TREC'! Het is dit jaar op 25 mei. Wat is een TREC? Dat is een soort wedstrijd in buitenrijden. Het bestaat officieel uit drie onderdelen. Voor de gevorderden doen we dit jaar voor het eerst ook de 'gangenproef'. Daarnaast hebben we dan een mooie buitenrit met onderweg allerlei vaardigheidshindernissen (door een labyrinth, door water, over een brug, een boomstam, onder takken door, enz.). De kosten zijn 25 euro p.p. Je kunt zelf korting op het inschrijfgeld 'verdienen' door een aantal vrijwilligers aan te leveren (minimale leeftijd 12 jaar, ze hoeven geen verstand van paarden te hebben). Per dagdeel één vrijwilliger, levert je 3 euro op. Je kunt maximaal 10 euro op je inschrijfgeld krijgen. Uiteraard is er voor elke deelnemer weer een leuk aandenken!!   

2014 04 29 13.40.45

Goed nieuws! We hebben twee merries drachtig voor volgend jaar; Daphne is drachtig van de hengst Sulaatik's Manchinie. Lady is drachtig van dezelfde hengst als waar het veulen van dit jaar (Nina) van is, namelijk Alex Dai.

Lees meer...