Young leaders program

2014 07 21 11.59.19

young leaders programWe zijn dit jaar begonnen met het Young leaders program. Wij denken dat dit heel erg leuk, leerzaam en goed voor jullie toekomst kan zijn! Je kunt hier klikken voor een filmpje waarin duidelijk wordt uitgelegd wat het Young leaders program inhoud. We hebben al een aantal bijeenkomsten gehad. We hebben o.a. klussen op stal gedaan, hebben meegekeken met een zadelmaker en we hebben geholpen tijdens de Groninger kampioenschappen in het stadpark in Groningen.

Actueel - uw aandacht waard 

Het thema van de maand februari is: buiging en stelling  (Wat is eigenlijk het verschil hiertussen en hoe kan ik dit aan mijn paard vragen?)

De voorlopige startlijst voor de wedstrijd in de voorjaarsvakantie is klaar! je kunt deze vinden door hier te klikken.

Ook in de komende vakantie geven we geen 'gewone' lessen, maar kun je kiezen uit een aantal workshops. Heb je nog niet gekozen en wil je wel graag meedoen? Laat dan snel weten waar je aan mee wilt doen, want sommige workshops zijn bijna vol!

Goed nieuws! We hebben twee merries drachtig voor volgend jaar; Daphne is drachtig van de hengst Sulaatik's Manchinie. Lady is drachtig van dezelfde hengst als waar het veulen van dit jaar (Nina) van is, namelijk Alex Dai.

Lees meer...