Kwaliteit

Omdat wij de kwaliteit van de lessen die we geven ook erg belangrijk vinden, proberen we een aantal voorwaarden te creëren, zodat het rendement van de lessen zo optimaal mogelijk is. Zo hebben wij nooit meer dan 4 combinaties in de rijbaan en werken we uitsluitend met gediplomeerde instructrices.

Daarnaast werken we met maand thema’s , zodat u niet steeds dezelfde lessen krijgt, maar er iedere keer weer iets anders wordt behandeld. Uiteraard stellen we ook de nodige eisen aan de paarden en pony’s die we gebruiken. Zo moeten ze uiteraard braaf zijn, maar hebben we ook een aantal dieren die we alleen voor de gevorderde ruiters gebruiken. Hierdoor blijven ook voor deze ruiters de lessen aantrekkelijk! Als laatste is het natuurlijk ook belangrijk dat het gezellig is. Daarvoor kunt u na afloop van de lessen gezellig napraten in onze kantine voor een (gratis) kopje koffie, thee of ranja. Ook houden we bij het indelen van de lessen zoveel mogelijk rekening met niveau en leeftijd.Omdat wij zijn aangesloten bij de FNRS voldoen we ook aan de eisen die zij stellen. Dit houdt onder andere in dat wij één keer per twee jaar worden gekeurd op een heel aantal punten. 

Omdat wij het zelf ook belangrijk vinden om goed te kunnen handelen als dat nodig is hebben zowel Richard, Frantina en Anne (instructrice) een BHV diploma.

Daarnaast worden we regelmatig (onaangekondigd) gekeurd voor het veiligheidscertificaat. Deze keuring gaat vooral om de veiligheid tijdens en rondom de lessen. Dus de kwaliteit van de rijbaan, de paarden en pony's en het tuigage wat wordt gebruikt. In februari 2019 is de laatste keuring geweest en is ons certificaat weer verlengd! Het bewijs hiervan kunt u vinden bij de ingang van de manege en in de hal waar u binnenkomt.

IMG-20131202-WA0001